Intresserad av en karriär på Ficope?

Vi söker ett flertal nya talanger till konsultverksamheten som är inriktad på stöd till kapitalförvaltningar såsom fondbolag, pensionsfonder och försäkrningsbolag.  Till följd av stark efterfrågan och nya satsningar är ambitionen att anställa mellan 5 och 10 konsulter inom performance- och riskanalys, projektledning samt system fram till sommaren.  Läs gärna mer om vad vi arbetar med här.

 

Business Konsulter

Vi söker dig som har hunnit få en viss erfarenhet av att arbeta på en kapitalförvaltning, exempelvis inom risk management, performanceanalys eller systemförvaltning. Du ska ha ett intresse av att vidareutvecklas inom dessa områden och en vilja att arbeta med system för att förbättra befintliga arbetsmetoder i verksamheten.

Är du intresserad av tjänsten? Läs mer här.

 

Seniora Business Konsulter

Vi söker dig som har lite längre erfarenhet av att arbete på en kapitalförvaltning, antingen som konsult eller som anställd. Du bör ha jobbat som systemförvaltare/systemspecialist, gärna i kombination med en roll som projektledare eller med specialistkunskap inom performanceanalys. I denna roll har du även stora möjligheter att vara med och vidareutveckla Ficopes interna utveckling.

Är du intresserad av tjänsten? Läs mer här.

 

Om du är intresserad av en roll hos oss får du också gärna skicka ett mail eller fylla i vår intresseanmälan!